Καλαμπάκα – Δεν έπεφτε ‘καρφίτσα’ στη θεατρική παράσταση ‘Μόλις Χώρισα’

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
27 Αυγούστου 2018, 21:37

Ο Δήμος Μετεώρων και η ΠΕΔ Θεσσαλίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «ΜΕΤΕΩΡΑ ΤΕΧΝΗΣ» έφεραν κοντά μας μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων ετών. Το «Μόλις Χώρισα» !

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας το οποίο γέμισε ασφυκτικά.

Λίγα λόγια:

Τι  μπορεί να συμβεί όταν συμπέσουν ένα  πάρτυ γενεθλίων κι  ένας  χωρισμός;  Πόσο πολύπλοκα μπορούν να γίνουν τα πράγματα από ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή;  Και τι ακολουθεί όταν λες τελικά «Μόλις χώρισα»;

Το έργο  του Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου που αγάπησαν το κοινό και οι κριτικοί με πρώτο ανέβασμα το 1998 και κινηματογραφική ταινία το 2008 περιοδεύει για πρώτη φορά  σε όλη την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μυριανθόπουλου, σε μια νέα μοναδική εκδοχή!

Η Τζόυς Ευείδη, η Γωγώ Μπρέμπουο Κώστας Κάππας, η Θωμαϊς Ανδρούτσου, η Μαρία Κωνσταντάκηο Τριπόδης Χρήστος, η Ελίνα Μάλαμαo Δημήτρης Ζωγραφάκης, ο Ανδρέας Βούλγαρης και ο Στρατής Νταλαγιώργος αποτελούν το τέλειο guest list για το πάρτυ της  χρονιάς, με γνωστά τραγούδια, όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει και γενέθλια, όπως  δεν τα έχουμε ξαναδεί.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .