Καλά τα πρώτα μηνύματα

21 Απριλίου, 2016 08:08 Επιμέλεια: /

meteora skai  3_DCE

Αισιόδοξα  τα μηνύματα για την  φετινή τουριστική χρονιά ισχυρίζεται η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, κ. Κουντουρά, από βήματος  Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών , τονίζοντας πως η  χώρα είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί τα εκατομμύρια των τουριστών για να υπογραμμίσει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια να πληγεί η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Ο στόχος  τη χώρας είναι  η αναρρίχησή της στους πέντε πιο δημοφιλούς προορισμούς για επίσκεψη αλλά και για επενδύσεις στον τουριστικό κλάδο . Ειδικά στο σκέλος των επενδύσεων,  οι πρωτοβουλίες της πολιτικής ηγεσίας του κλάδου, έχουν οδηγήσει στο ξεμπλοκάρισμα επενδύσεων ύψους 5 δις ευρώ .

Σωστά αλλά εμείς  δυστυχώς κάνουμε ότι μπορούμε για να διαλύσουμε την μόνη βιομηχανία που μας απέμεινε !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.