Κακή ορατότητα έχει ένας οδηγός ο οποίος κινείται προς την είσοδο της Ε.Ο. Καλαμπάκας – Ιωαννίνων από το πρώην στρατόπεδο Ζιώγα

4 Σεπτεμβρίου, 2017 19:05 Επιμέλεια: /

21322918_10214411176453656_164208260_n

Κακή ορατότητα έχει ένας οδηγός ο οποίος κινείται προς την είσοδο της  Ε.Ο. Καλαμπάκας – Ιωαννίνων από το πρώην στρατόπεδο Ζιώγα στο Καστράκι.

Λόγω των δέντρων ο οδηγός δεν έχει καλή ορατότητα στο ρεύμα που έχει κατεύθυνση προς Καλαμπάκα.

Από το σημείο περνούν καθημερινά αρκετά ι.χ. και μοτοσυκλέτες ενώ σε λίγες ημέρες η κίνηση θα αυξηθεί καθώς ο δρόμος οδηγεί στο γήπεδο του Καστρακίου με αποτέλεσμα η έναρξη του πρωταθλήματος να φέρει κόσμο στο γήπεδο.

Ίσως θα πρέπει να γίνει κάποιο κλάδεμα στα δέντρα που βρίσκονται στο σημείο το συντομότερο, πριν να προκληθεί κάποιο ατύχημα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.