Καύσωνας τις επόμενες ημέρες! Σε ποιές περιοχές θα περάσουμε τους 40°c

27 Ιουλίου, 2015 12:10 Επιμέλεια: /

Πέμπτη 30 Ιουλιου

Καύσωνας διάρκειας τουλάχιστον ενός τετραήμερου ξεκινά σήμερα, με θερμοκρασίες που σε αρκετές περιοχές της χώρας και κυρίως όσο θα πλησιάζουμε στην Πέμπτη, θα περνούν τους 40°c.

Απο Δευτέρα εως και Πέμπτη, περιμένουμε οι πιο ζεστές περιοχές της χώρας να είναι οι πόλεις  της Θεσσαλίας, με θερμοκρασίες εως και 42°c χωρις να αποκλείονται πολύ τοπικά και 43°c, ο κάμπος της κεντρικής Μακεδονίας με 40°c, η δυτική Στερεά και το εσωτερικό της Πελοποννήσου με 40°c όπως και το νησί της λέσβου.

Τα νησία σου αιγαίου θα είναι στου..ανεπηρέαστους του καύσωνα λόγω του εξασθενημένου μελτεμιού που θα συνεχίζει να πνέει, ενώ μπορείτε να δείτε στο χάρτη του Stagwn αναλυτικά τις συνθήκες για όλη τη χώρα ως την Πέμπτη :

Πέμπτη 30 Ιουλιου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.