Κ. Σκρέκας: «Είναι ντροπή αυτά που κάνει η Κυβέρνηση»

admin
admin
3 Δεκεμβρίου 2015, 18:26

Σκληρή κριτική άσκησε για ακόμη μια φορά στην Κυβέρνηση ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA»  ο κ. Κ. Σκρέκας επανέλαβε ότι «αν δεν μας είχε οδηγήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε εκλογές τον Ιανουάριο, δεν μας είχαν οδηγήσει σε δημοψήφισμα τον Ιούλιο και σε νέες εκλογές τον Σεπτέμβριο, και αν λέγανε επιτέλους έστω και τώρα  την αλήθεια στον κόσμο, δεν θα είχαμε φτάσει στο σημείο που είμαστε σήμερα».

«Η Κυβέρνηση έχει εγκλωβιστεί» συνέχισε ο κ. Κ. Σκρέκας «και πλέον πρέπει να πάρει 5 δισεκατομμύρια  € μέτρα για να καλύψει τη δημοσιονομική τρύπα, η οποία έχει δημιουργηθεί από την πολιτική αυτή της Κυβέρνησης τον τελευταίο χρόνο και λόγω κυρίως του ότι η οικονομία μας πέρασε ύφεση από αυτά ακριβώς που έκανε η Κυβέρνηση».

Ο κ. Κ. Σκρέκας κατηγόρησε την Κυβέρνηση για έλλειψη σοβαρότητας «είναι ντροπή, δεν είναι σοβαρά τα πράγματα που γίνονται, με τον πρωθυπουργό να κάνει αναρτήσεις στο twitter  και μετά να τα παίρνει πίσω».

«Το Συμβούλιο Αρχηγών ήταν προσχηματικό, χωρίς ατζέντα, χωρίς καμία ενημέρωση» σημείωσε ο κ. Κ. Σκρέκας για το Συμβούλιο Αρχηγών «συγκάλεσε συμβούλιο, δίχως να έχει δώσει το σχέδιό του στη δημοσιότητα. Όλα αυτά είναι επικοινωνιακά τρικς τα οποία δεν οδηγούν πουθενά. Η Ν.Δ. βάζει πάνω απ’ όλα τη χώρα. Ακόμη και τον Σεπτέμβριο σας έδωσε ψήφο ανοχής για να μην καταρρεύσει η χώρα. Το θέμα ωστόσο είναι τι κάνει η Κυβέρνηση γι’ αυτή τη χώρα».

Όσον αφορά τα εσωτερικά της Ν.Δ. ο κ. Κώστας Σκρέκας σημείωσε ότι «θα πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές, να προχωρήσουμε στην ανάδειξη νέου αρχηγού και από εκεί και πέρα το κόμμα θα βρει το δρόμο του».

  • παραγκας

    Ξεχνά ο κ. Σκρέκας τα δικά τους.
    Οι καιροί αλλάζουν κάποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .