Κ. Σκρέκας: «Είναι ντροπή αυτά που κάνει η Κυβέρνηση»

3 Δεκεμβρίου, 2015 18:26 Επιμέλεια: /

Σκρεκας

Σκληρή κριτική άσκησε για ακόμη μια φορά στην Κυβέρνηση ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA»  ο κ. Κ. Σκρέκας επανέλαβε ότι «αν δεν μας είχε οδηγήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε εκλογές τον Ιανουάριο, δεν μας είχαν οδηγήσει σε δημοψήφισμα τον Ιούλιο και σε νέες εκλογές τον Σεπτέμβριο, και αν λέγανε επιτέλους έστω και τώρα  την αλήθεια στον κόσμο, δεν θα είχαμε φτάσει στο σημείο που είμαστε σήμερα».

«Η Κυβέρνηση έχει εγκλωβιστεί» συνέχισε ο κ. Κ. Σκρέκας «και πλέον πρέπει να πάρει 5 δισεκατομμύρια  € μέτρα για να καλύψει τη δημοσιονομική τρύπα, η οποία έχει δημιουργηθεί από την πολιτική αυτή της Κυβέρνησης τον τελευταίο χρόνο και λόγω κυρίως του ότι η οικονομία μας πέρασε ύφεση από αυτά ακριβώς που έκανε η Κυβέρνηση».

Ο κ. Κ. Σκρέκας κατηγόρησε την Κυβέρνηση για έλλειψη σοβαρότητας «είναι ντροπή, δεν είναι σοβαρά τα πράγματα που γίνονται, με τον πρωθυπουργό να κάνει αναρτήσεις στο twitter  και μετά να τα παίρνει πίσω».

«Το Συμβούλιο Αρχηγών ήταν προσχηματικό, χωρίς ατζέντα, χωρίς καμία ενημέρωση» σημείωσε ο κ. Κ. Σκρέκας για το Συμβούλιο Αρχηγών «συγκάλεσε συμβούλιο, δίχως να έχει δώσει το σχέδιό του στη δημοσιότητα. Όλα αυτά είναι επικοινωνιακά τρικς τα οποία δεν οδηγούν πουθενά. Η Ν.Δ. βάζει πάνω απ’ όλα τη χώρα. Ακόμη και τον Σεπτέμβριο σας έδωσε ψήφο ανοχής για να μην καταρρεύσει η χώρα. Το θέμα ωστόσο είναι τι κάνει η Κυβέρνηση γι’ αυτή τη χώρα».

Όσον αφορά τα εσωτερικά της Ν.Δ. ο κ. Κώστας Σκρέκας σημείωσε ότι «θα πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές, να προχωρήσουμε στην ανάδειξη νέου αρχηγού και από εκεί και πέρα το κόμμα θα βρει το δρόμο του».

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • παραγκας

    Ξεχνά ο κ. Σκρέκας τα δικά τους.
    Οι καιροί αλλάζουν κάποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.