Κ. Σκρέκας: Η Κυβέρνηση μετέτρεψε τη χώρα σε ένα απέραντο hotspot

1 Μαρτίου, 2016 10:09 Επιμέλεια: /

skrekas

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και στους δημοσιογράφους Μ. Γεωργίου και Γ. Πίκουλα ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας άσκησε εφ” όλης της ύλης κριτική στην Κυβερνηση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο προσφυγικό, με τον κ. Σκρέκα να καταγγέλλει την εγκληματική αδράνεια της Κυβέρνησης επί 13 μήνες επισημαίνοντας πως «η Κυβέρνηση από την πρώτη μέρα που ανέβηκε στην εξουσία, έδωσε το σήμα των ανοιχτών συνόρων» με αποτέλεσμα σήμερα να προσπαθεί να μαζέψει αυτά που προκάλεσε». Ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε εκτενώς στην κατάσταση που διαμορφώθηκε πλέον στα Τρίκαλα σημειώνοντας οτι «το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της πόλης μετατράπηκε πλέον σε χώρο φιλοξενίας προσφύγων, όπου ο Δήμος και η Μητρόπολη φροντίζουν να παρέχουν όσα χρειάζονται αυτοί οι άνθρωποι, αναπληρώνοντας το κενό της κεντρικής Κυβέρνησης. Πριν από 13 μήνες έκλεινε την Αμυγδαλέζα και σήμερα υποχρεώνεται να ανοίξει 15 και 20. Τί έχει να πει γι’ αυτό; Η Ελλάδα έχει γίνει ένα απέραντο hotspot».

Σχολιάζοντας την υπόλοιπη επικαιρότητα και με αφορμή την πρόσφατη παρουσία του Πρωθυπουργού στη Βουλή και τα δημοσιεύματα για επαφές με μεγαλοεκδότες, καταλόγισε στην Κυβέρνηση βραχυπρόθεσμη και μονομερή αντιμετώπιση των πραγμάτων με γνώμονα το κομματικό και όχι το εθνικό συμφέρον. Κάλεσε δε τον πρωθυπουργό να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, καθώς δεν είναι δυνατό τη μια στιγμή να φορά το μανδύα του πολέμιου της διαπλοκής και την άλλη να ζητά τη στήριξη των ίδιων ατόμων για να κατακτήσει την εξουσία.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.