Κ. Σκρέκας: «Η Κυβέρνηση επιβάλλει κάθε μέρα και νέους φόρους»

25 Οκτωβρίου, 2016 17:00 Επιμέλεια: /

Σκρεκας

Στους νέους φόρους που επιβάλλονται και τους οποίους οι Έλληνες πολίτες αδυνατούν πια να καταβάλλουν αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο κ. Κώστας Σκρέκας. Ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός μίλησε με αριθμούς. «Σήμερα» είπε « το ζητούμενο είναι το πώς θα ξεφύγει η χώρα μας από αυτό το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Το χρέος το 2016 εκτινάχτηκε στα 315 δις € από τα 300 δις € ένα χρόνο πριν. Δηλαδή αυξήθηκε το χρέος της χώρας κατά 15 δις € μέσα σε ένα χρόνο, τα έσοδα από τον τουρισμό μειώνονται, οι εξαγωγές σταματάνε». «Το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2017» συνέχισε «περιλαμβάνει 2,5 δις € μέτρα, φόρους δηλαδή, παραπάνω. Αύξηση των ειδικών φόρων πετρελαίου κλπ., μέτρα τα οποία ψήφισε η παρούσα Κυβέρνηση ήδη από τον περασμένο Ιούλιο. Ακούμε όμως τις τελευταίες μέρες για μείωση αφορολόγητου και νέο κατώτατο μισθό. Υπενθυμίζω ότι η Ν.Δ. πήρε το αφορολόγητο από τις 5.000 € στις  12.000 €. Ήρθε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το κατέβασε στις 9.000 € και τώρα συζητάει να το κατεβάσει και πάλι στις 5.000 €. Εμείς συντασσόμαστε με τον πολίτη και μόνο και φυσικά όχι με μια Κυβέρνηση που κάθε μέρα φέρνει και νέα μέτρα».

Τέλος όσον αφορά την αδειοδότηση των καναλιών ο κ. Κώστας Σκρέκας υπογράμμισε: «Συμφωνούμε στην συγκρότηση ΕΣΡ, αρκεί να αποσυρθεί ο Νόμος Παππάς που είναι βαθιά αντισυνταγματικός. Συμφωνούμε να ρυθμίσει το ΕΣΡ το νέο τηλεοπτικό τοπίο, ως καθ’ ύλην αρμόδιο. Από εκεί και πέρα ας αφήσουμε ελεύθερη τη Δικαιοσύνη να λάβει τις αποφάσεις της».

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.