Ιταλικό Συνεργείο στην Καλαμπάκα

3 Ιουλίου, 2017 12:18 Επιμέλεια: /

Untitled

Ιταλικό συνεργείο βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Δήμο Καλαμπάκας για τα γυρίσματα μίας εκπομπής που πρόκειται να προβληθεί τον Οκτώβριο στην Ιταλία μέσω της συχνότητας του καναλιού OndaTv, αλλά και παγκοσμίως μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας που διαθέτει το κανάλι.

Ο Δημοσιογράφος Franco Perdichizzi, ο οποίος αρθρογραφεί και στην εφημερίδα Gazzetta del Sud, συνοδευόμενος από την Ιταλίδα κα Elena Maria Muscolo που μένει μόνιμα στην Καρδίτσα, είχε την ευκαιρία να πάρει συνεντεύξεις από επιχειρηματίες της περιοχής, καθώς και από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κο Κωνσταντίνο Ράντο. Στα πλαίσια της εκπομπής, έχουν προσκληθεί και θα παραβρεθούν σήμερα στην Καλαμπάκα για να δώσουν συνεντεύξεις, Ιταλοί που κατοικούν μόνιμα στο νομό μας, καθώς και σε γειτονικούς νομούς.

Τα μέλη του συνεργείου επισκέφτηκαν σήμερα το Δημαρχείο Καλαμπάκας, ευχαρίστησαν τον κ. Ράντο για την όλη συνεργασία και δήλωσαν μαγεμένα από τις ομορφιές της περιοχής μας.

Δήμος Καλαμπάκας

2017_07_03 ondatv

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.