«Ισχύς εν τη ενώσει» !!!

8 Αυγούστου, 2015 08:18 Επιμέλεια: /

get-img-141

Προχθές  το Δημοτικό  Συμβούλιο  ενέκρινε  την πρόταση του  ΚΕΝΑΚΑΠ    για δυο σημαντικές πρωτοβουλίες  (Συμμετοχή  στο πρόγραμμα «Ελλήνων Γεύσεις  και νομαδικός πολιτισμός Ασπροποτάμου) . Χθες  Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημήτρης Κόττης  αποκάλυψε   την πρωτοβουλία που  αφορούν την ίδρυση και λειτουργία Μουσείου Παραδοσιακών και Συνεταιριστικών προϊόντων στο κέντρο της Καλαμπάκας.

Όλα αυτά , ως σκέψεις , ως πρωτοβουλίες και ως δράσεις  , είναι   εξόχως θετικά καθώς , εάν  ευοδωθούν , δημιουργούν  νέα δεδομένα στο τοπικό  μας κοινωνικό , οικονομικό και παραγωγικό  υπόβαθρο .

Ωστόσο όλα αυτά θα μπορούσαν να αποτελέσουν  μέρος ενός  προγράμματος  ολοκληρωμένης   τοπικής ανάπτυξης που  θα βασίζεται  στον πρωτογενή τομέα , στο φυσικό περιβάλλον και στην πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά  , που ωστόσο απουσιάζει αλλά που ο δήμος και οι τοπικοί παραγωγικοί φορείς  θα πρέπει να συνεργαστούν για να συντάξουν  μέσα από διαδικασίες διαλόγου   του Α’ Αναπτυξιακού Συνεδρίου , ούτως ώστε οι κινήσεις να είναι στοχευμένες  και να έχουν το στοιχείο της συνέργειας !!

kenakap 6_DCE

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.