Ήρθε η Ανάπτυξη στη Καλαμπάκα – Δημοτικό Σχολείο …Ξενοδοχείο

9 Αυγούστου, 2015 15:13 Επιμέλεια: /

11830075_10207669583958057_1764168618_n_DCE

Είναι στιγμές που δεν χρειάζεται να απορεί κανείς γιατί ο νομός μας,αλλά και ή τουριστική (και όχι μόνο) περιοχή της Καλαμπάκας περνούν μια μεγάλη κρίση.Διαβάσαμε λοιπόν για «φιλοξενία» ξένων σπουδαστών στο..δημοτικό σχολείο Καστρακίου.Προφανώς οι εκεί τοπικοί «άρχοντες», «ανακάλυψαν» ακόμη μια χρήση που μπορούν να έχουν τα δημοτικά σχολεία: Να μετατρέπονται και σε ξενοδοχεία. Προφανώς επίσης, (με βάση το σκεπτικό αυτής της απόφασης),τα ξενοδοχεία της περιοχής,δεν τηρούν τις προϋποθέσεις για να φιλοξενηθούν αυτοί οι άνθρωποι,και έτσι προτιμήθηκε το δημοτικό σχολείο. Πάλι καλά -θα συμπληρώσουμε εμείς-,γιατί θα μπορούσαν οι εκεί τοπικές αρχές,να φιλοξενήσουν τους ανθρώπους αυτούς,στις σπηλιές που βρίσκονται στους βράχους των Μετεώρων. Έτσι, για να έχουμε και μια πιο «χίπικη» εκδοχή της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.

Τέτοιες αποφάσεις και ενέργειες,δείχνουν το πως σκέπτονται την ανάπτυξη της περιοχής αυτοί που ασκούν και χαράσσουν (υποτίθεται) αναπτυξιακή τουριστική πολιτική.

Αλήθεια, θα ελέγξει κάποια αρμόδια δημόσια αρχή,τις συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στον χώρο που «φιλοξενούνται» αυτοί οι άνθρωποι; Πως κατέληξαν να κοιμούνται σε σχολείο; Ποιοι, και με ποιο σκεπτικό αποφάσισαν κάτι τέτοιο;

Τέτοιες αποφάσεις δείχνουν μόνο προχειρότητα, ανυπαρξία προγραμματισμού και σχεδιασμού,και αδυναμία χάραξης τουριστικής πολιτικής, σε στιγμές πολύ δύσκολες για την περιοχή.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει προτείνει από καιρό, ολοκληρωμένο σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, και του νομού γενικότερα,και θα είναι εδώ για να προτείνει, αλλά και να καταγγέλλει κάθε ενέργεια που υποβαθμίζει,και συχνά γελοιοποιεί τον νομό μας.

Από το γραφείο τύπου της Τ.Ο Τρικάλων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.