Ειρηνική επανάσταση η…..

23 Νοεμβρίου, 2015 08:02 Επιμέλεια: /

patoulis_xristodoulopoulou_aftodioikisi-620x320_DCE

Τελεσίγραφο  απέστειλε η ΚΕΔΕ δια του προέδρου της κ. Πατούλη  στην Κυβέρνηση αναφορικά  με τις επιδιώξεις  στα ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις  κράτους και  Ο.Τ.Α. «..Είμαστε υπέρ μιας ειρηνικής επανάστασης που θα οδηγήσει στη μεταρρύθμιση του Κράτους  και από την κυβέρνηση θα εξαρτηθεί  αν  θα προχωρήσουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις…» , τόνισε  χαρακτηριστικά  ο κ. Πατούλης .

Τώρα , αν στις μεταρρυθμίσεις  αυτές που εννοεί ο κ. Πατούλης  εντάσσει και τους Ο.Τ.Α δεν ξέρω , αλλά εδώ πλέον δεν μιλάμε για μεταρρυθμίσεις  που πρέπει να γίνουν στο κράτος αλλά για σάρωμα που πρέπει να γίνει παντού και στο ξαναχτίσιμό του εκ θεμελίων .

Αλλά ακόμα και αυτό δεν φτάνει αν δεν σαρωθούν  οι  γνωστές νοοτροπίες και αγκυλώσεις  που έχουμε ως κοινωνία και εμποδίζουν  να προχωρήσουν πράγματα όχι απλά αναγκαία αλλά επιβεβλημένα  για την κοινωνική  , οικονομική και παραγωγική ανασυγκρότηση !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.