Ήρεμα κύλισε η εβδομάδα πριν το αυριανό Δημοψήφισμα

4 Ιουλίου, 2015 21:46 Επιμέλεια: /

DSC_5108_DCE

Μπορεί ο αιφνιδιασμός με την ανακοίνωση του Δημοσιεύματος από τον Πρωθυπουργό να ήταν μεγάλος , όμως σιγά-σιγά οι πολίτες μπήκαν στην διαδικασία και άρχισαν να αποδέχονται την νέα κατάσταση.

Όντως στην εβδομάδα που πέρασε η εικόνα που κυριάρχησε  ήταν αυτή των Ανθρώπων μπροστά στις τράπεζας για να μπορέσουν να πάρουν κάποια χρήματα.

Και ενώ θα περίμενε  κανείς στις ουρές να υπάρχουν διαξιφισμοί και αντεγκλήσεις , αυτό δεν συνέβη ( τουλάχιστον στην Καλαμπάκα) . Υπήρχαν βέβαια  κάποιες φωνές για τις κινήσεις που οδήγησαν σ’ αυτήν την κατάσταση , όχι όμως μεταξύ αυτών που περίμεναν στις ουρές.

Λένε όλη ότι οι έλληνες είναι ένας απείθαρχος λαός που δεν έχει τρόπους και λειτουργεί πολύ διαφορετικά από τους ,δήθεν πολιτισμένους Λαούς.

Όμως οι Έλληνες για ακόμη μια φορά απέδειξαν ότι είναι πειθαρχημένοι , μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε κατάσταση και το σημαντικότερο έχουν φιλότιμο. Πως αλλιώς μπορεί κάποιος το γεγονός ότι ανήμποροι ηλικιωμένοι παραχωρούσαν την σειρά τους σε άλλους πιο αδύναμους για να εξυπηρετηθούν και να μην ταλαιπωρούνται. Όμως ευγένεια και  εξυπηρέτηση παρακολουθήσαμε και από τους Υπαλλήλους των Τραπεζών αλλά και από τους Αστυνομικούς που περιφρουρούσαν την ομαλότητα.

Άρα ας καταλάβουν κάποιοι ότι ο έλληνας προσαρμόζεται ευκολότερα από οποιονδήποτε άλλο Λαό του Κόσμου και ίσως αυτό είναι το μυστικό που η ¨Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει …παρά μόνο μια στιγμή ξαποσταίνει ..¨ . Περνάμε μια κρίση που ξεκίνησε πριν πέντε  χρόνια αλλά ο Κόσμος είναι αισιόδοξος ότι σύντομα η χώρα θα βρει τον δρόμο της.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.