Υψηλοί τόνοι

30 Ιουνίου, 2016 07:57 Επιμέλεια: /

DIABA-GEFYRA

Ασυνήθιστα υψηλοί τόνοι στην έναρξη της συνεδρίας  του Δ.Σ με πρωταγωνιστές  τον δήμαρχο Χρήστο Σινάνη και τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρη Σακελλαρίου  .Στην κορύφωση της αντιπαράθεσης ακούστηκαν σκληρές εκφράσεις αναφορικά με την αποκατάσταση της γέφυρας Διάβας  με τον δήμαρχο να λέει ότι η γέφυρα θα γίνει πριν κατεβάσει το ποτάμι παρά του ότι ο κ. Σακελλαρίου δεν το θέλει και τον κ. Σακελλαρίου να απαντά πως ο μόνος που δεν θέλει να γίνει η γέφυρα Διάβας είναι ο δήμαρχος . Τι άλλο θ΄ ακούσουμε ακόμα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Ντιπ αυτοκριτική, ντιπ τσίπα, μούγκα το αν και οι δύο κατά πόσο και σε ποιο βαθμό έχουν ευθύνες που έπεσε η γέφυρα. Καμαρώστε τους και χειροκροτήστε τους.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.