Υψηλοί τόνοι !!

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
30 Ιουλίου 2016, 08:15

Αν και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης δεν προδιέθεταν για άσκηση κριτικής από πλευράς δημοτικής αντιπολίτευσης εν τούτοις οι τόνοι της συζήτησης ήταν ασυνήθιστα υψηλοί . Ο κ. Σακελλαρίου με αφορμή τον προγραμματισμό προσλήψεων έξι μουσικών στη μουσική σχολή ζήτησε περαιτέρω πληροφόρηση για τον αριθμό των θέσεων  , για το συνολικό κόστος και την διαδικασία αμοιβής , για να λάβει την  απάντηση από τον δήμαρχο ότι «δημοτική αρχή είμαστε ότι θέλουμε κάνουμε» και  να απαντήσει ο πρώην δήμαρχος ότι αυτό σημαίνει «αποφασίζομε και διατάσουμε» κάτι που , όπως τόνισε χαρακτηριστικά , δεν περνάει στην σημερινή εποχή .  Μήπως κάποια αφορμή έχουν όλα αυτά ; Είδομεν εν καιρώ !!!

  • ΟΧΙάς

    Μετά τις απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, την στρατιά ειδικών συμβούλων άρχισαν και οι προσλήψεις . Αυταρχικοί, απόμακροι και μακριά νυχτωμένοι! Και ούτε μια δικαιολογία, έτσι χάριν κομψότητας.

  • ΟΧΙάς

    Και εσύ πρώην δήμαρχε από ποιον προσπαθείς να κρύψεις ότι βασικός καημός σου είναι η απώλεια της εξουσίας και όχι το καλό του τόπου.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .