Υψηλοί τόνοι !!

30 Ιουλίου, 2016 08:15 Επιμέλεια: /

_DSC9274

Αν και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης δεν προδιέθεταν για άσκηση κριτικής από πλευράς δημοτικής αντιπολίτευσης εν τούτοις οι τόνοι της συζήτησης ήταν ασυνήθιστα υψηλοί . Ο κ. Σακελλαρίου με αφορμή τον προγραμματισμό προσλήψεων έξι μουσικών στη μουσική σχολή ζήτησε περαιτέρω πληροφόρηση για τον αριθμό των θέσεων  , για το συνολικό κόστος και την διαδικασία αμοιβής , για να λάβει την  απάντηση από τον δήμαρχο ότι «δημοτική αρχή είμαστε ότι θέλουμε κάνουμε» και  να απαντήσει ο πρώην δήμαρχος ότι αυτό σημαίνει «αποφασίζομε και διατάσουμε» κάτι που , όπως τόνισε χαρακτηριστικά , δεν περνάει στην σημερινή εποχή .  Μήπως κάποια αφορμή έχουν όλα αυτά ; Είδομεν εν καιρώ !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Μετά τις απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, την στρατιά ειδικών συμβούλων άρχισαν και οι προσλήψεις . Αυταρχικοί, απόμακροι και μακριά νυχτωμένοι! Και ούτε μια δικαιολογία, έτσι χάριν κομψότητας.

  • ΟΧΙάς

    Και εσύ πρώην δήμαρχε από ποιον προσπαθείς να κρύψεις ότι βασικός καημός σου είναι η απώλεια της εξουσίας και όχι το καλό του τόπου.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.