Υψηλή χρηματική αμοιβή σε όποιον πολίτη παρέχει τεκμηριωμένες πληροφορίες σχετικά με τον δηλητηριασμό των ζώων

9 Αυγούστου, 2017 09:06 Επιμέλεια: /

DSC_1467

Το κίνημα ζωοφίλων Καλαμπάκας, συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 8 Αυγούστου του 2017 και ώρα 20:30 μμ.

Έπειτα από μία επικοδομητική συζήτηση η οποία διήρκησε περίπου 2 ώρες, κατά την οποία συμμετείχαν άνθρωποι διαφόρων ηλικιών όπου χάσανε τα αγαπημένα τους κατοικίδια αλλά και άνθρωποι που ήρθαν για να υποστηρίξουν,πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις:

Αρχικά,καταδικάζουμε τον βάναυσο και βάρβαρο δηλητηριασμό που υπέστησαν μεγάλος αριθμός οικοσίτων και αδεσπότων ζώων με συνέπεια τα περισσότερα να χάσουν τη ζωή τους και χαρακτηρίζουμε << δολοφόνους >> όσους συμμετείχαν, ενεργά και μή, σε αυτή την αξιόποινη πράξη.

Ζητούμε τη βοήθεια της Δημοτικής Αρχής,όπου απόψε δεν ήταν κανείς παρών, όχι μόνο να καταδικάσουμε εγγράφως αυτή την εγκληματική ενέργεια αλλά να κινηθούμε μαζί  στο να βρεθούν οι ένοχοι,να στιγματιστούν δημόσια και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.Επίσης,δηλώνουμε υπεύθυνα, ότι θα προσφέρουμε υψηλή χρηματική αμοιβή σε όποιον συμπολίτη μας έρθει και με απόλυτη εχεμύθεια, μας παρέχει τεκμηριωμένες και αλάνθαστες πληροφορίες για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Παρακαλούμε όσους γνωρίζουν κάτι να μην αδιαφορήσουν και να συμβάλουν με την πολύτιμη βοήθεια τους.

Τέλος να επισημάνουμε οτι ο δηλητηριασμός των ζώων είναι κακούργημα και διώκεται ποινικά.

Επίσης να τονίσουμε οτι ο αφελής τρόπος με τον οποίο λειτούργησαν οι ένοχοι τοποθετώντας φόλες σε παιδικές χαρές και ακόμη χειρότερα σε αυλές σπιτιών θα μπορουσε να είχε στοιχήσει ακόμη και τη ζωή μικρών παιδιών.

Ευχαριστούμε όσους ήρθαν και μας στήριξαν με την παρουσία  τους.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.