Υψηλές παρουσίες

18 Μαΐου, 2015 08:01 Επιμέλεια: /

moyseio fisikis egkainia  (84)

Θέλετε να μάθετε τι σχολιάστηκε περισσότερο στα εγκαίνια του μουσείου φυσικής ιστορίας και μανιταριών  ; Σπεύδω να σας πληροφορήσω αμέσως οι υψηλές παρουσίες .

Και θέλετε να μάθετε ποιες είναι αυτές οι παρουσίες ;

Αρχίζω από τον γνωστό σε όλους Αλέξη Κωστάλα , που κρατούσε στο χέρι του ένα βιβλίο , το γνωστό  στέλεχος του ΠΑΣΟΚ   Μιχάλης Νεονάκης  ο οποίος ως γνωστόν διατηρεί φιλικούς  δεσμούς με τον κ. Νίκο Πάλλα  , και φυσικά ο πρώην γερουσιαστής και στενός «συνεργάτης» της Χίλαρη Κλίντον , Κρίς  Σπύρου που ως  γνωστόν διαμένει στην Πορτή Καρδίτσης .

Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως δεν είδα και μεγάλη προθυμία από τα άλλοτε «πράσινα» στελέχη να φωτογραφηθούν μετά του κ. Νεονάκη και αυτό  νομίζω πως κάτι λέει . Δε νομίζετε ; Είπαμε για την εξουσία :  Την έχεις ; Όλοι τρέχουν ξοπίσω . Την έχασες ; Ούτε καλημέρα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.