Ιππότης !!!

15 Σεπτεμβρίου, 2015 09:44 Επιμέλεια: /

agios bissarion 2015 litania (44)

Συνήθως  στις επίσημες  εορταστικές  εκδηλώσεις   στα έδρανα  των επισήμων παρατηρείται  ένας συνωστισμός  πόσο μάλλον όταν διάγουμε προεκλογική  περίοδο .

Λοιπόν , σε αμηχανία , προς στιγμήν βρέθηκαν οι επίσημοι στην πρώτη σειρά των στασιδιών  στην ακολουθία του   μεγάλου εσπερινού με αφορμή την εορτή του Πολιούχου της Καλαμπάκας Αγίου Βησσαρίωνα , όταν  κατέφθασε η βουλευτής  Παναγιώτα Δριτσέλη και δεν υπήρχε κενό στασίδι .

Την λύση έδωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης που παραχώρησε   ιπποτικά  τη θέση του στην Βουλευτή για να καθίσει κάτι που βεβαίως σχολιάστηκε θετικά , όπως εξ΄ ίσου έντονα σχολιάστηκε   και η παρουσία της κυρίας Βουλευτή καθώς δεν συνηθίζει να μετέχει σε Θρησκευτικού Χαρακτήρα  ακολουθίες .

Δήμαρχε , σεβασμό στο θεσμό ; Σεβασμό   στην γυναίκα ή και στα δύο μαζί ;

Πάντως ότι και να ισχύει  καλώς καμωμένο !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.