Υπουργική επίσκεψη

20 Μαΐου, 2015 08:04 Επιμέλεια: /

ÁÈÇÍÁ-ÂÏÕËÇ- Ïìéëßåò ãéá ôçí óýóôáóç Þ ìç ðñïáíáêñéôéêÞò åðéôñïðÞò ãéá ôçí õðüèåóç ôçò ëßóôáò ËáãêÜñíô.(EUROKINISSI-×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ)

Και να που ως  δήμος  και ως περιοχή  έχουμε την πρώτη Υπουργική επίσκεψη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ .Λοιπόν , ο Αναπληρωτής  Υπουργός Δημόσιας Τάξης  κ. Πανούσης ευρισκόμενος στα Τρίκαλα για άλλο λόγο θα έρθει στην Καλαμπάκα και θα επισκεφθεί το Δημαρχείο απόντος  φυσικά του δημάρχου  που απουσιάζει στην Γερμανία .

Τώρα , δεν ξέρω πως κανονίζονται όλα αυτά αλλά μάλλον είναι ατυχής συγκυρία η απουσία του δημάρχου   και ευτυχής συγκυρία για τον πρώτον αναπληρωτή Αντιδήμαρχο Κώστα Ράντο που θα υποδεχθεί , αντ΄ αυτού , του δημάρχου δηλαδή , τον υπουργό στον οποίο και θα επιδώσει  , φαντάζομαι , σχετικό φάκελο  με τα θέματα του δήμου .

Αντιδήμαρχε , αυτά στην πολιτική θεωρούνται χρυσές ευκαιρίες και φαντάζομαι πως θα αξιοποιήσεις πρώτα για τον δήμο και την περιοχή και μετά για την αφεντιά  σου .

Όσο για τα θέματα , η ενίσχυση του Α/Τ και της  Τουριστικής Αστυνομίας ,  στον τομέα του αλλά και η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας  , του Σπηλαίου  της Θεόπετρας μαζί με το εκθετήριο , κ.α  , είναι μείζονα .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.