Έληξε ο συναγερμός στα Τρίκαλα με την 15χρονη που απειλούσε να αυτοκτονήσει(Νέα ενημέρωση)

admin
admin
10 Φεβρουαρίου 2016, 15:37

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση απειλής 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα να θέσει τέλος στην ζωή της.

Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το trikalanews.gr έχουν κινητοποιηθεί Αστυνομικές δυνάμεις και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, για να εμποδίσουν την 15χρονη να πηδήξει στο κενό από υδραγωγείο στο Βαλτινό Τρικάλων.

H 15χρονη Αλβανικής καταγωγής φέρεται να έφυγε τρέχοντας από το σχολείο λίγο μετά τις 12.30 σήμερα το μεσημέρι για να αναδείξει ότι έπεσε θύμα bullying από συμμαθήτριές της στο προαύλιο του Σχολείου.

Αστυνομικοί και Πυροσβέστες που έχουν σπεύσει στο σημείο, προσπαθούν να μεταπείσουν την 15χρονη να κατέβει από την ταράτσα υδραγωγείου που όσο περνάει η ώρα η κατάσταση της υγείας της επιβαρύνεται λόγω ψύχους και βροχής.

Για κάθε ενδεχόμενο οι Πυροσβέστες έχουν ετοιμάσει δίχτυ προστασίας, ενώ στο σημείο βρίσκεται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ειδικός Διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας που επιχειρεί να αποτρέψει την 15χρονη να πηδήξει στο κενό.

Νέα ενημέρωση:

Έληξε λίγο μετά τις 4 σήμερα το μεσημέρι ο συναγερμός που είχε σημάνει σε Αστυνομική Δ/νση Τρικάλων και Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, αλλά και το ΕΚΑΒ για την υπόθεση της 15χρονης μαθήτριας που απειλούσε να αυτοκτονήσει και η οποία εμπλέκεται σε υπόθεση bullying σε σχολείο των Τρικάλων.

Η μαθήτρια πείσθηκε από τον ειδικό Διαπραγματευτή της Ελληνικής Αστυνομίας Γιώργο Σπηλιώπουλο, να κατέβει από το Υδραγωγείο που είχε ανέβει και απειλούσε να πηδήξει στο κενό.

Η 15χρονη μεταφέρθηκε από τους γονείς της στην οικία της, ενώ τα όσα συνέβησαν στο σχολείο όπου υπήρξε συμπλοκή μαθητριών απασχολούν πλέον τόσο τις Αρχές όσο και την τοπική κοινωνία.

trikalanews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .