Υποψηφιότητα Μιχάλη Μπαγιώτη για την ΝΟΔΕ Τρικάλων

23 Μαρτίου, 2016 09:07 Επιμέλεια: /

mp

Με την παρούσα δήλωση θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των μελών και ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, ως Υποψήφιος Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Τρικάλων.

Καταθέτω την υποψηφιότητά μου έπειτα από πολύ σκέψη και συζητήσεις, τόσο με στελέχη της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξής μας, όσο και με απλούς πολίτες, στο βλέμμα των οποίων διέκρινα τη δίψα για κάτι νέο και δημιουργικό, για μια πρόταση ανανέωσης και προοπτικής. Η Νέα Δημοκρατία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρόεδρο, έρχεται να καταθέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση για δημιουργική ανανέωση και διεύρυνση ώστε σύντομα οπότε και θα κληθεί να αναλάβει τις τύχες της χώρας να είναι πανέτοιμη. Έτοιμη ώστε να  δώσει αξιόπιστη εναλλακτική λύση διακυβέρνησης στη χώρα και διέξοδο στα προβλήματα που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. έχει συσσωρεύσει.

Σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Οφείλουμε να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες μικρές ή ακόμη και προσωπικές μας διαφορές και ενωμένοι να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα. Σέβομαι και τιμώ τους πάντες νυν και πρώην βουλευτές και υπουργούς, αυτοδιοκητικά και κομματικά στελέχη μας που επί χρόνια δίνουν αγώνα για την παράταξή μας. Ζητώ συστράτευση για να πετύχουμε. Όλοι μαζί μπορούμε.

 

Με τιμή

Μιχάλης Μπαγιώτης

Αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας-Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.