Υπογράφτηκε η σύμβαση για την έναρξη του έργου Αγροτική Οδοποιία Καστρακίου

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
2 Οκτωβρίου 2015, 12:34

Στο Γραφείο του Δημάρχου Καλαμπάκας υπογράφηκε την Πέμπτη το μεσημέρι , η σύμβαση έργου που αφορά την Αγροτική οδοποιία Καστρακίου, με συμβαλλόμενους το Δήμο Καλαμπάκας και την εταιρεία ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. την σύμβαση υπέγραψαν ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης Χρήστος και ο κ. Μάντζιος Παναγιώτης νόμιμος εκπρόσωπος της ομώνυμης Α.Ε. .Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Χρήστος Παπαγεωργίου, ο Αντιδήμαρχος έργων κ. Δημήτριος Βουρλίτσης η δημοτική σύμβουλος Μαρία Φροσυνάκη και ο Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας Καστρακίου κ. Περικλής Γιάννης.
Η Τ.Κ. Καστρακίου του Δήμου Καλαμπάκας έχει ένα αρκετά μεγάλο δίκτυο αγροτικών δρόμων που οδηγούν στα αγροκτήματα, αλλά και σε κτηνοτροφικές μονάδες. Ο Δήμος Καλαμπάκας θα προβεί στην ασφαλτόστρωση πέντε τμημάτων αγροτικών δρόμων της Τ.Κ. Καστρακίου, συνολικού μήκους 5.084 μ. περίπου, όπως αυτά σημειώνονται στην γενική οριζοντιογραφία της μελέτης.
Πιο αναλυτικά:
• Το πρώτο τμήμα μήκους 477 μ. περίπου και πλάτους 4μ., βρίσκεται στη θέση «Γωνιά Καστρακίου», με αφετηρία την Εθνική οδό Καλαμπάκας – Ιωαννίνων και πέρας τον στάβλο του Απόστολου Γεωργέ.
• Το δεύτερο τμήμα μήκους 942 μ. περίπου και πλάτους 4μ., βρίσκεται στη θέση «Λεύκες» με αφετηρία την Εθνική οδό Καλαμπάκας – Ιωαννίνων και καταλήγει στο στάβλο του Γεωργίου Ζαρακότα.
• Το τρίτο τμήμα μήκους 920 μ. περίπου και πλάτους 4μ., βρίσκεται στη θέση «Μαγκλάρας» με αφετηρία την Εθνική οδό Καλαμπάκας – Ιωαννίνων και καταλήγει στη διασταύρωση της Αγίας Παρασκευής.
• Το τέταρτο τμήμα μήκους 1.187 μ. περίπου και πλάτους 4μ., βρίσκεται στη θέση «Αμπέλια» με αφετηρία τη θέση «Ντραϊνα» και πέρας τη θέση «Ροξιόρι».
• Το πέμπτο τμήμα μήκους 1.558 μ. περίπου και πλάτους 4μ., βρίσκεται στη θέση «Παντοκράτωρ» με αφετηρία την οδό Καστρακίου-Μετεώρων και πέρας τη θέση «Ησυχαστήριο Βαρλαάμ». Τελικά το έργο ανέλαβε η Εταιρία Μάνζτιος Α.Ε. με ποσοστό έκπτωσης 52.12%. Ο αρχικός προϋπολογισμός είναι 446.500 ευρώ και χρόνο παράδοσης 4 μήνες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .