Υπογραφή

23 Ιανουαρίου, 2016 08:46 Επιμέλεια: /

diaba gefyra agorastos (1)

Οι πληροφορίες λέγουν ότι χθες είχαμε την άφιξη τεχνικών της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στην πεσμένη γέφυρα που εξέτασαν την διαμορφωθείσα κατάσταση σε μια προσπάθεια να εξευρεθούν λύσεις .  Οι δυσκολίες  , όσον αφορά την αποκατάσταση  των ζημιών , είναι δεδομένες αλλά λύσεις προτείνονται . Ωστόσο υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά : ότι πολύ δύσκολα θα βρεθούν τεχνικοί που θα υπογράψουν  για την εγγύηση των όποιων  παρεμβάσεων .

Πάντως , όπως πληροφορούμαι σχετικά , ο Δήμαρχος βρίσκονταν χθες υπό συνεχή σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη  αναζητώντας λύσεις και μάλιστα άμεσες !!! Αγαπητοί μου , καλά όλα αυτά , αλλά  Η  τζίφρα θα μπει ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.