Υπογράφεται παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού η σύμβαση για τη σύσταση του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Τρικάλων

28 Φεβρουαρίου, 2017 11:00 Επιμέλεια: /

DSD_8060_DCE

Από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ανακοινώνεται ότι, σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12:00 υπογράφεται παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας   κ. Κώστα Αγοραστού  η σύμβαση για τη σύσταση του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Τρικάλων, με τη συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων,  των τεσσάρων Δήμων του νομού και του Επιμελητηρίου Τρικάλων. Η υπογραφή της σύμβασης θα λάβει χώρα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη παρόντος του ιδίου, των Δημάρχων κ. Δ. Παπαστεργίου, κ.  Χ. Σινάνη, κ. Κ. Μαράβα  και κ. Α. Μεριβάκη καθώς και του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Β. Γιαγιάκου.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.