Υποδοχή μελών του φιλελληνικού συλλόγου Νόστος στο Δημαρχείο Καλαμπάκας

28 Ιουνίου, 2017 11:14 Επιμέλεια: /

20170628_083558

Διήμερη επίσκεψη στην περιοχή μας πραγματοποίησε ο φιλελληνικός σύλλογος Νόστος που εδρεύει στην Αργεντινή και έχει ως στόχο την προβολή του Ελληνισμού στην ευρύτερη περιοχή της Λατινικής Αμερικής. Τριάντα δύο μέλη του συλλόγου, καθηγητές πανεπιστημίου, γιατροί, δικηγόροι κ.α. από την Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη πέρασαν σήμερα από το Δημαρχείο Καλαμπάκας, όπου τους υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κος Κωνσταντίνος Ράντος. Τα μέλη του συλλόγου ξεναγήθηκαν στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου μας, από όπου έλαβαν χρήσιμες πληροφορίες για τα αξιοθέατα της περιοχής μας.
Η πρόεδρος του συλλόγου κα Χριστίνα Τσαρδίκου, δήλωσε ενθουσιασμένη με την περιοχή μας και τα Μετέωρα. Πληροφορούμενη ότι υπάρχουν αρκετά νέα Μουσεία στην πόλη μας που αξίζει και πρέπει να επισκεφτούν, διαπίστωσε ότι δεν αρκεί μόνο μία διανυκτέρευση στην περιοχή μας και αυτό θα το λάβουν υπόψη στο επόμενο ταξίδι τους. Αφού ευχαρίστησε για τη φιλοξενία, προσέφερε στον Αντιδήμαρχο ένα βιβλίο του συλλόγου και μία φανέλα της Αργεντινής.

Δήμος Καλαμπάκας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.