Υποχώρησε το οδόστρωμα στην Διάβα – Άγιο είχε ένας οδηγός που έπεσε μέσα

24 Οκτωβρίου, 2016 18:19 Επιμέλεια: /

tafros-diaba-1

Που να το περίμενε ένας οδηγός που διέρχονταν τον Επαρχιακό δρόμο Διάβας-Κρύας Βρύσης , ότι το όχημα που οδηγούσε θα έπεφτε μέσα σε μια τάφρο που ξαφνικά άνοιξε στο οδόστρωμα.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι κοντά στο γήπεδο της Διάβας , στον κεντρικό δρόμο. Με την υποχώρηση του οδοστρώματος φάνηκε ότι από κάτω διέρχεται αγωγός όμβριων υδάτων που από τις πολλές βροχές υποχώρησε.

Θα  πρέπει η Δημοτική Αρχή να αποκαταστήσει άμεσα την ζημιά . αλλά και να κάνει έρευνα αν παρόμοιο πρόβλημα υπάρχει και κατά μήκος του υπόλοιπου αγωγού.

[ Σχόλιο τι γίνεται με την Διάβα , ποιος την καταράστηκε άραγε ??? ]

tafros-diaba-9 tafros-diaba-8 tafros-diaba-7 tafros-diaba-14 tafros-diaba-13 tafros-diaba-12 tafros-diaba-11 tafros-diaba-10 tafros-diaba-6 tafros-diaba-5 tafros-diaba-4 tafros-diaba-3 tafros-diaba-1

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Τις πληγές τις βλέπουμε τον Φαραώ τον υποψιαζόμαστε………

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.