Υπό βροχή

21 Ιουλίου, 2014 07:53 Επιμέλεια: /

DSC_8122_DCE

Υπό βροχή μιας πρόσκαιρης καλοκαιρινής μπόρας τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός στο πανηγυρίζον εξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία της Καλαμπάκας στον ομώνυμο λόφο στο έβγα της πόλης .
Η ακολουθία ξεκίνησε στον αύλειο χώρο αλλά το ξαφνικό μπουρίνι ανάγκασε σε διακοπή και τη συνέχιση πια εντός του ναού φυσικά με τους περισσότερους προσκυνητές να ανοίγουν ομπρέλες και να συνωστίζονται υπό της παρακείμενης συστάδας των δένδρων ώσπου , λίγο αργότερα , ο ουρανός καθάρισε και όλα πήραν τη γνωστή όμορφη ατμόσφαιρα του εσπερινού της Ελληνικής εσχατιάς όπου ανταμώνουν , σε μια αρμονική σύζευξη , η πίστη με την παράδοση .
Μια ατμόσφαιρα μυσταγωγική που πραγματικά σε βγάζει από τον τεχνοκρατούμενο συρμό της εποχής επαναφέροντάσε σ” εκείνη την γνήσια ελληνορθόδοξη παράδοση που επί τόσα χρόνια κράτησε και θα κρατήσει όρθια την εθνική μας ταυτότητα και συνείδηση !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.