Υπό βροχή

11 Ιουνίου, 2016 08:08 Επιμέλεια: /

agios loykas 2016 (24)

Πολλοί οι προσκυνητές στον  αφιερωμένο στο όσιο Λουκά τον Ιατρό  ναό στον Ξηρόκαμπο το απόγευμα  της Παρασκευής προκειμένου να παρακολουθήσουν την  εσπερινή δέηση στον άγιο όπου  χοροστάτησε  ο  ποιμενάρχη μας κ. κ. Σεραφείμ κάτι που δείχνει το βαθύ σέβας στον  άγιο που για τόσα θαύματά του υπάρχουν μαρτυρίες , αλλά και την αναγνώριση του μεγάλου  έργου του πατρός  Αχιλλείου  ο οποίος,  τη  αγαστή  συνεργασία των ενοριτών του , κατάφερε να μεταμορφώσει ένα ξεχασμένο στο χρόνο τυροκομείο , σε έναν περίλαμπρο ναό αφιερωμένο στον Όσιο Λουκά .

Και φυσικά η βροχή που έπεφτε κατά την διάρκεια της ακολουθίας  όχι μόνο δεν αποθάρρυνε τους προσκυνητές  , αλλά μάλλον τους δρόσισε καθώς ουδείς κουνήθηκε από την θέση του . Είναι και αυτό ένα δείγμα πίστης !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.