Υπό την αιγίδα της περιφέρειας ο 9ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος»

11 Φεβρουαρίου, 2016 07:59 Επιμέλεια: /

nomarxia_DCE

Την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου δρομέων Τρικάλων, για την διοργάνωση του 9ου Διεθνή ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» που θα διεξαχθεί στην πόλη μας στις 20 Μαρτίου 2016.

Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων Δημοσθένης Πάλλας και ο ταμίας του συλλόγου Κωνσταντίνος Τζίκας . Συνομίλησαν αρχικά με τον  αντιπεριφερειάρχη κύριο Χρήστο Μιχαλάκη, και στην συνέχεια με τον Διευθυντή του Γραφείου του, κύριο Γιώργο Καρανάσιο .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος του Συλλόγου μας ανέλυσε, τη μεγάλη δυναμική που έχει αποκτήσει ο αγώνας ,καθώς και τις αυξημένες απαιτήσεις της διοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα. Ο αντιπεριφερειάρχης από την πλευρά του ανέπτυξε  τις λεπτομέρειες της φετινής συνδρομής της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Έτσι, για άλλη μια χρονιά ο αγώνας θα διεξαχθεί «Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας» καθώς η προσφορά της θα είναι κομβική για την διεξαγωγή του αγώνα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 

Πληροφορίες

Ηλ.Διευθνση : https://runningclubsdt.wordpress.com/

email :runningclubsdt@gmail.com

Τηλ.επικ.:6945802316 Δημοσθένης Πάλλας (πρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.