Υπό την αιγίδα της περιφέρειας ο 9ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος»

admin
admin
11 Φεβρουαρίου 2016, 07:59

Την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου δρομέων Τρικάλων, για την διοργάνωση του 9ου Διεθνή ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» που θα διεξαχθεί στην πόλη μας στις 20 Μαρτίου 2016.

Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων Δημοσθένης Πάλλας και ο ταμίας του συλλόγου Κωνσταντίνος Τζίκας . Συνομίλησαν αρχικά με τον  αντιπεριφερειάρχη κύριο Χρήστο Μιχαλάκη, και στην συνέχεια με τον Διευθυντή του Γραφείου του, κύριο Γιώργο Καρανάσιο .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος του Συλλόγου μας ανέλυσε, τη μεγάλη δυναμική που έχει αποκτήσει ο αγώνας ,καθώς και τις αυξημένες απαιτήσεις της διοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα. Ο αντιπεριφερειάρχης από την πλευρά του ανέπτυξε  τις λεπτομέρειες της φετινής συνδρομής της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Έτσι, για άλλη μια χρονιά ο αγώνας θα διεξαχθεί «Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας» καθώς η προσφορά της θα είναι κομβική για την διεξαγωγή του αγώνα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 

Πληροφορίες

Ηλ.Διευθνση : https://runningclubsdt.wordpress.com/

email :runningclubsdt@gmail.com

Τηλ.επικ.:6945802316 Δημοσθένης Πάλλας (πρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων)

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .