Υπηρεσίες ποιότητας

31 Οκτωβρίου, 2016 07:55 Επιμέλεια: /

toyristiko-grafeio-infotoyrist-48

Ένα κέντρο που πραγματικά απουσίαζε από τις δράσεις του δήμου Καλαμπάκας και από την περιοχή γενικότερα ,  ήταν το Κέντρο Τουριστικών Πληροφοριών . Να όμως που αυτό είναι πραγματικότητα . Και είναι ένα έργο που θα παρουσιάζει  στον κόσμο όχι μόνο τα Μετέωρα και την ευρύτερη περιοχή αλλά και την χώρα ολόκληρη προσφέροντας  πιστοποιημένα  ποιοτικές υπηρεσίες στους επισκέπτες , κάτι που τονίστηκε ιδιαίτερα από τον εκπρόσωπο της ομάδας που συνέταξε το ηλεκτρονικό υπόβαθρο που αποτελεί την τράπεζα πληροφοριών του Κέντρου . Είπαμε , οι Έλληνες μεγαλουργούν με ότι καταπιάνονται , αρκεί να θέλουν !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Αν κρίνω από την ιστοσελίδα οι πληροφορίες είναι ελάχιστες ακόμη και για τα Μετέωρα, αρκετά κείμενα είναι γενικά δεν προτρέπουν και δεν εμπνέουν τον επισκέπτη.
    Το φωτογραφικό υλικό δεν αναδεικνύει τις περιοχές τις τέσσερις εποχές τα μνημεία, και το φυσικό κάλλος, αρκετές φωτογραφίες είναι αδιάφορες και παλιές.
    Αν λάβουμε υπόψη ότι η δημοτική αρχή θα έπρεπε να έχει ήδη ετοιμάσει το παραπάνω υλικό για την λειτουργία του ψηφιακής απεικόνισης Μετεώρων, μάλλον κάτι πήγε στραβά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.