Υπερπροσπάθεια

13 Αυγούστου, 2015 07:53 Επιμέλεια: /

μετεωρα απο πανω

Η αλήθεια είναι ότι στον  ευρύτερο χώρος τη  αγιομετεωρίτικης μοναστικής πολιτείας  εμφιλοχωρούν  δραστηριότητες που δεν συνάδουν ούτε με ιερότητα που αποπνέει ο χώρος , ούτε με την μοναδικότητα του φυσικού Περιβάλλοντος .

Και  γίνεται  απολύτως σαφές  κάθε μέρα που περνά πως ο χώρος χρίζει ελέγχου ώστε , το δυνατόν ,  να αποτρέπονται δραστηριότητες που τον επιβαρύνουν ή , πολύ περισσότερο , τον προσβάλλουν .

Προς αυτήν την κατεύθυνση δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει κανείς   τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει η Εφορία  Αρχαιοτήτων  Τρικάλων  δια των εντεταλμένων οργάνων της .

Ειδικότερα η προσπάθεια του  φύλακα Αρχαιοτήτων που ελέγχει τον χώρο είναι και σημαντική και αποτελεσματική , παρά τις δυσκολίες που υφίστανται και ,  πολλές φορές , δυσκολεύουν  την άσκηση ελέγχων κάτι που θα πρέπει να  αναγνωριστεί και , θα έλεγα , ότι αναγνωρίζεται !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.