Υπέρ αλλά ….

2 Αυγούστου, 2017 07:42 Επιμέλεια: /

_DSC0442

Σύσσωμη η αντιπολίτευση στη  συνεδρία  του Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας υπεραμύνθηκε της άποψης ότι οι συμβασιούχοι μπορούν  να παραμείνουν στο δήμο εάν το ήθελε η πλειοψηφία . Ωστόσο ο Δήμαρχος τόνισε ότι h Δημοτική αρχή ήταν ξεκάθαρη ως προς το εργασιακό μέλλον των συμβασιούχων και πως εν πάση περιπτώσει εάν αυτό το επέτρεπε ο νόμος δεν είχε κανένα λόγο να μην παρατείνει τις συμβάσεις . Βεβαίως οι δημοτικές παρατάξεις έχουν ιδεολογική και κομματική αναφορά άρα τουλάχιστον η παράταξη «Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών»  πέρα από  το ενδιαφέρον που δείχνει  για τους συμβασιούχους  εντός του Δ.Σ   πρέπει να προβαίνει  και σε παραστάσεις  προς την κυβέρνηση που έχει και την νομοθετική ευθύνη και πρωτοβουλία !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Μαύρη Τουλίπα

    Το «όψιμο» το ενδιαφέρον κάποιων υπερασπιστών των εργαζομένων το είδαμε στο παρελθόν, σε πολλές περιπτώσεις, όπως με τους εργαζόμενους στη ΔΕΥΑΚ, στην ΚΕΝΑΚΑΠ όπου το εργασιακό bullying συνεχίζετε. Εδώ λαλούν εκ του ασφαλούς.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.