Υπάρχουν σκέψεις ;

4 Σεπτεμβρίου, 2015 08:02 Επιμέλεια: /

moyseio 1_DCE

Το Ξενία εδώ και δύο και παραπάνω χρόνια παραχωρήθηκε στον δήμο , το μικρό πλανητάριο – ψηφιακή απεικόνιση Μετεώρων , μέχρι τέλους  του χρόνου θα παραδοθεί στο δήμο , όπως και το γεωλογικό μουσείο στα Καστράκι . Επιπροσθέτως μέχρι τέλους του χρόνου θα είναι έτοιμο και το  Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων . Για όλα αυτά τίθεται ένα θέμα : κάτω από ποιο νομικό καθεστώς θα λειτουργήσουν ;

Είναι ένα κεφαλαιώδες θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει την δημοτική αρχή η οποία οφείλει να ανιχνεύσει  τρόπους ώστε άμα την παράδοσή τους από τους κυρίους των έργων θα πρέπει να τεθούν σε λειτουργία ούτως ώστε να συμβάλουν στο σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν .

Το σίγουρο είναι ότι ο δήμος  , λόγω των  οικονομικών δυσχερειών  και των γνωστών διοικητικών αδυναμιών  ,  δεν μπορεί να αναλάβει την λειτουργία τους οπότε θα πρέπει να προσφύγει ή σε σύμπραξη δημοσίου και Ιδιωτικού  τομέα ή σε ανάθεση   της λειτουργίας σε ιδιώτη . Εκτός αν υπάρχουν άλλες λύσεις !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.