Υπάρχουν Ευθύνες;;

18 Ιανουαρίου, 2016 11:55 Επιμέλεια: /

gefyra diabas katas imera (7)

Δια του Ράδιο Σταγών οι περισσότεροι  Δημότες αλλά και Αιρετοί καταλογίζουν σοβαρές ευθύνες για την πτώση της γέφυρας, αφού όπως είπαν ήταν απλώς θέμα χρόνου.

Τα αίτια καταλογίστηκαν στο γεγονός ότι έγινε μεγάλη αμμοληψία στο κατάντι της γέφυρας  για την κατασκευή του Ε-65, δεν ενισχύθηκε όπως θα έπρεπε το τσιμεντένιο οδόστρωμα νότια ατής, αφέθηκαν δένδρα και διάφορα υλικά στο ανάντι που δεν επέτρεπαν την άπλωση του νερού και ότι η κατασκευή του αγωγού αποχέτευσης επιβάρυνε  τις κολώνες της γέφυρας.

Αξίζει να αναφέρουμε και την αποκάλυψη του πρώην Δημάρχου κου Μπουτίνα ότι έχει στα χέρια του μελέτη που συντάχθηκε από την Περιφέρεια κατόπιν δικού του αιτήματος ως τότε Δήμαρχος , που προέβλεπε χρηματοδότηση 600 χιλιάδων ευρώ για έργα που θα εξασφάλιζαν την σταθερότητα της γέφυρας.  Τα χρήματα αυτά δεν δόθηκαν ποτέ και ιδού τα αποτελέσματα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.