Υπάρχουν ακόμη ¨πληγές¨ που πρέπει να επουλωθούν

10 Νοεμβρίου, 2016 12:22 Επιμέλεια: /

mpasia-katastrofes-5

Μπορεί να πέρασαν δύο μήνες περίπου από την κακοκαιρία που έπληξε περιοχές του Δήμου Καλαμπάκας , όμως συνεχίζουν να υπάρχουν προβλήματα. Και δεν εννοούμε τα μεγάλα προβλήματα όπως καταστροφή γεφυριών , τεχνικών κ.λ.π. , αλλά για απλές καταστροφές που μπορεί να τις διορθώσει ένα σκαπτικό μηχάνημα.

Ένα τέτοιο πρόβλημα έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία στον επαρχιακό δρόμο  που ενώνει τον οικισμό Μπάσια με τον Οικισμό Αμπελίων. Διασχίζοντας τον δρόμο ( όπως λένε οι κάτοικοι ) σε κάποιο σημείο τον δρόμο τέμνει ένας χείμαρρος που διέρχεται από τσιμεντένιους σωλήνες. Από την νεροποντή του Σεπτέμβρη οι σωληνώσεις έχουν φρακάρει από χώματα και μπάζα , και το νερό διέρχεται πάνω από το τεχνικό γεφυράκι.

Αν και έχουν ενοχλήσει τον Δήμο ( κατά τα λεγόμενα τους ) μέχρι τώρα δεν έχει γίνει μια τόσο μικρή παρέμβαση , που θα λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα. Κάνουν έκκληση προς τον Δήμο να στείλει ένα μηχάνημα για λίγες ώρες για να αποκαταστήσει το πρόβλημα γιατί όσο αφήνεται γίνεται όλο και μεγαλύτερο.

mpasia-katastrofes-4 mpasia-katastrofes-3 mpasia-katastrofes-1 mpasia-katastrofes-5

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.