Υπάρχει σχέδιο

7 Ιουλίου, 2014 08:02 Επιμέλεια: /

sinanis egkainia eklogiko

Όλες οι εισηγήσεις που καταφθάνουν στον νεοεκλεγμένο δήμαρχο Χρήστο Σινάνη επικεντρώνουν στο ότι απαιτείται σχέδιο εξουσίας και πολιτικής για την επόμενη πενταετία της δημοτικής αρχής .
Η απάντηση ωστόσο που προκύπτει από τα σχόλια και τα μισόλογα του ιδίου είναι ότι όλα είναι σχεδιασμένα και έτοιμα και τίθενται σε εφαρμογή από την επαύριο της ανάληψης της εξουσίας .
Εμείς δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε τα λεγόμενα αυτά και μακάρι ο δήμος να έχει συνέχεια και συνέπεια τουλάχιστον στα ζητήματα καθημερινότητας , που εν πολλοίς εξαρτώνται από την οργάνωση του δήμου , αλλά λέμε και το άλλο : πως αυτά όντας έξω από το χορό !!!
Ωστόσο όμως δήμαρχε , όλα αυτά τα όμορφα και ωραία ακόμα και στα χαρτιά θέλουν ανθρώπους να τα σχεδιάσουν και δεν αντιλέγουμε ότι τέτοια πρόσωπα υπάρχουν και κινούνται γύρω σου , αλλά βρε αδερφέ να μην ξέρουμε ποιοί διαμορφώνουν το μέλλον μας ;
Εύλογη δεν είναι η περιέργεια ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.