Υπάρχει πρόταση ;

18 Μαρτίου, 2016 08:02 Επιμέλεια: /

waterland foto (11)_DCE

Μπορεί οι εγκαταστάσεις  γουότερ παρκ να μην χρησιμοποιήθηκαν τελικά  για την φιλοξενία προσφύγων , όπως ακούστηκε στα διάφορα σχέδια που εξετάστηκαν ,  ωστόσο το θέμα της αξιοποίησή τους παραμένει ανοιχτό  .

Δεν ξέρω αν όσα έχουν ακουστεί περί καταστροφής της εσωτερικής υποδομής τους ισχύει , αλλά και αν ακόμα ισχύει ο δήμος και οι τοπικοί φορείς οφείλουν να τις αξιοποιήσουν κατά τον βέλτιστο τρόπο  .

Η διαμόρφωση του χώρου σε χώρο φιλοξενίας  εκθέσεων προϊόντων  αγροτικής παραγωγής , διεξαγωγής συνεδρίων ανάπτυξης του αγροτικού χώρου , μάλλον δείχνει να δένει με την περιοχή  και θα μπορούσε να εξεταστεί  ως μια λύση . Ωστόσο η απογύμνωση του κτηρίου , αν ισχύει φυσικά ,  δείχνει το πόσο  ως κοινωνικό σύνολο δεν  σεβόμαστε την δημόσια περιουσία αλλά και πόσο ανεύθυνα λειτουργούμε .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.