Υπάλληλος του ΙΓΜΕ επισκέφτηκε το Μαυρέλι για την εξεύρεση λύσης με την ακαταλληλότητα του νερού

18 Δεκεμβρίου, 2015 13:54 Επιμέλεια: /

mayreli nero (20)

Συνεχίζει να υπάρχει κινητικότητα σε ότι αφορά την εξεύρεση λύσης με την ακαταλληλότητα του νερού στο όμορφο Μαυρέλι.

Μετά την Λαϊκή Συνέλευση και την απόφαση που πάρθηκε παρουσία τριών Βουλευτών του νομού  και του Δημάρχου Καλαμπάκας : <<  να αναληφθεί πρωτοβουλία από τον Δήμαρχο Καλαμπάκας και συνεπικουρούμενος από την παρούσα Δημοτική Σύμβουλο κα Χαρτοπούλου , τον Δασάρχη Καλαμπάκας , ένα μέλος της Επιτροπής και ίσως κάποιος άλλος , να ζητήσουν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας να στείλει ειδικούς επιστήμονες για να συντάξουν μελέτη και να προτείνουν λύση που θα λύνει  το πρόβλημα μια για πάντα. Οι Κοινοβουλευτικοί θα αναλάβουν να προωθήσουν την μελέτη για να χρηματοδοτηθεί το έργο όσο το δυνατόν συντομότερα >>, ακολούθησε η επίσκεψη του Βουλευτή κου Σιμορέλη στο ΙΓΜΕ και η προσπάθειά του να προωθηθεί η επίλυση.

Την περασμένη Πέμπτη ο κος Τσιούμας Βασίλης , υπάλληλος του ΙΓΜΕ ( καταγόμενος από την περιοχή του Δήμου Καλαμπάκας και ευαισθητοποιημένος για το θέμα ) με τα ανάλογα όργανα και την συνοδεία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Καλαμπάκας κου Γιαννάκου , επισκέφτηκαν το Μαυρέλι.

Έλεγξαν όλες τις περιοχές που θα μπορούσε να υπάρχει νερό πόσιμο για να υδροδοτήσει το Χωριό , πάντα με γνώμονα την απόσταση από το χωριό , την ύπαρξη ηλεκτρικού ρεύματος κ.λ.π.

Όλα τα στοιχεί θα συγκεντρωθούν από τον κο Τσιούμα και θα παραδοθούν στον Δήμο Καλαμπάκας με την πρόταση που θα προτείνει η Υπηρεσία. Ο κος Γιαννάκος μιλώντας στην στήλη μας ανέφερε ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία που τον κάνουν να αισιοδοξεί , δεν θέλησε όμως να προκαταλάβει την γνωμάτευση του ΙΓΜΕ.

Ας ελπίσουμε ότι το επόμενο Καλοκαίρι το Μαυρέλι  που βρίσκεται στο μεγαλύτερο υψόμετρο σε ότι αφορά τον Δήμο Καλαμπάκας  , θα έχει επάρκεια σε πόσιμο νερό.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.