Είναι που θα έπεφταν οι τιμές

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
24 Μαΐου 2019, 07:53

Από την κυβέρνηση διατείνονταν ότι η μείωση του ΦΠΑ , θα συνέβαλε στην καθοδική πορεία των τιμών καταναλωτή . Ωστόσο Αμερικανός τουρίστας έβγαλε στο διαδίκτυο αποδείξεις ότι  πλήρωσε σε παραθαλάσσιο εστιατόριο γνωστότατου νησιού του Αιγαίου 59,40 ευρώ για τρεις σαλάτες σίζαρ, 591 για έξι μερίδες καλαμάρια, 150 για έξι «τοπικές μεγάλες μπύρες», 17,8 για δύο μπουκάλια νερού και 18 ευρώ για χυμό.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας απάντησε πάντως πως οι τιμές αναγράφονταν πάνω στο μενού και ήταν επιλογή των πελατών το αν θα φάνε εκεί ή όχι. Σύμφωνα όμως με τον τουρίστα που έκανε την καταγγελία, ο σερβιτόρος δεν του έδωσε τον τιμοκατάλογο πριν παραγγείλει .

Τί να πούμε τώρα εμείς , ότι επειδή ο πελάτης δεν διάβασε τον τιμοκατάλογο πρέπει να τον γδάρουμε; Μήπως ποια το έχουμε παρακάνει με αυτές τις μεθόδους ; Αλήθεια , ο εν λόγω τουρίστας , θα πάει πίσω στην πατρίδα του και δε θα γίνει ο χειρότερος πρεσβευτής της Ελλάδος ;

  • Γιώργος Παπανικολάου

    Εντάξει Γρηγόρη φταίει η κυβέρνηση για την απαράδεκτη συμπεριφορά του καταστηματάρχη;
    Για τα τόσα σούπερ μάρκετ που μείωσαν τις τιμές στο ράφι απ τη Δευτέρα κουβέντα;;;
    Είναι η σειρά των ελεγκτικών μηχανισμών-υπηρεσιών να επιβλέψουν την ορθή τήρηση του νόμου και να επιβάλλουν πρόστιμα όπου συναντήσουν τη μη συμμόρφωση!!!

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .