Είναι ευχαριστημένος

2 Νοεμβρίου, 2015 08:05 Επιμέλεια: /

gogos geo

Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που επιδιορθώθηκε  επιτέλους , το θέμα με τα τουριστικά καταλύματα Καστρακίου στην κεντρική σελίδα του Δήμου Καλαμπάκας. Συγκεκριμένα στην κεντρική σελίδα του Δήμου Καλαμπάκας ,γινόταν εν μέρει αναφορά σε αυτά. Για το λόγο αυτό κατέθεσα επίσημα ερώτηση με αριθμό πρωτοκόλλου-23812- την 23/10/2015 προς τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Καλαμπάκας. Βέβαια παρόλο που ζήτησα επισήμως απάντηση στην ερώτησή μου, δεν την έλαβα ποτέ μέχρι τώρα. Το βασικότερο και κυριότερο είναι ότι κατόπιν προσωπικής μου τοποθετήσεως αποκαταστήθηκε επιτέλους το πρόβλημα προς όφελος όλων των ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων στο Καστράκι.

Και για μην αιωρούνται διάφορα από κάποιους δεν κάνω τις κινήσεις αυτές με σκοπό την στείρα πολιτική αντιπαράθεση όπως θέλουν να πιστεύουν και να διαρρέουν μερικοί , αλλά προβαίνω σε αυτές με σκοπό την διαφάνεια , την αξιοκρατία και την επιδιόρθωση των όποιων κακών κειμένων. Επίσης ευχαρίστως θα προσέλθω σε διάλογο όποτε και όπου μου ζητηθεί εφόσον το επιθυμούν οι υποψήφιοι συνομιλητές μου και δεν το  αποφεύγουν επιδεκτικά.

 Παραθέτω το κείμενο της ερώτησης:

 Καστράκι 23 Οκτωβρίου 2015

 ΠΡΟΣ:

  1. Δήμαρχο Καλαμπάκας.
  2. Αντιδήμαρχο Τουρισμού.
  3. Πρόεδρο Τ.Κ Καστρακίου.
  4. Επικεφαλή Μείζονος Αντιπολίτευσης.
  5. Επικεφαλείς Ελάσσονος Αντιπολίτευσης.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

 

ΘΕΜΑ: ΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.

 

Κύριε Αντιδήμαρχε ,

 

Όπως καλά γνωρίζετε τυγχάνω Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου , Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Τρικάλων αλλά και ιδιοκτήτης Τουριστικής Μονάδας (Ξενοδοχείο) στο Καστράκι . Μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι στην κεντρική σελίδα του Δήμου μας ‘www.kalabaka.org’ και ακολουθώντας τα συγκεκριμένα βήματα :


Τότε ανοίγει η σελίδα γνωστής εταιρείας και κάνει αναφορά ΜΟΝΟ στα καταλύματα της Καλαμπάκας και εν μέρει σε καταλύματα του Καστρακίου. Βέβαια κάποιος πρέπει να έχει την γνώση έτσι ώστε να αλλάξει την αναζήτηση και να πληκτρολογήσει Καστράκι για να δει και αυτά καταλύματα. Διαδικασία εκτός από χρονοβόρα για τον υποψήφιο επισκέπτη-πελάτη αλλά απαιτεί να γνωρίζει και το Καστράκι ο υποψήφιος επισκέπτης- πελάτης για να κάνει αναζήτηση.Αποτέλεσμα αυτής της πράξης είναι να μην γίνεται σωστή και τεκμηριωμένη αναφορά στα καταλύματα του Καστρακίου , με ότι και να συνεπάγεται αυτό.

Επιπρόσθετα έχω την υποχρέωση να Σας ενημερώσω ότι σε τέτοιου είδους κανάλια(όπως αυτή που έχετε στην ιστοσελίδα σας) μπορεί κάποιο κατάλυμα να μην έχει εγγραφεί και να μην είναι εκεί καταχωρημένος.

 

 

Και Σας ερωτώ Κύριε Αντιδήμαρχε

  1. Γιατί δεν γίνεται αναφορά στα καταλύματα του Καστρακίου ;
  2. Γιατί γίνεται αναφορά μόνο στα καταλύματα της Καλαμπάκας ;
  3. Γιατί δεν φροντίσατε να μας ερωτήσετε και εμάς προτού κάνετε αυτές τις αλλαγές ;
  4. Γιατί δεν αφήσατε την συγκεντρωτική λίστα με όλα τα καταλύματα του Δήμου Καλαμπάκας όπως υπήρχε παλαιότερα ;
  5. Θα προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε να υπάρχει μία συγκεντρωτική και λεπτομερής λίστα με όλα τα καταλύματα του Δήμου Καλαμπάκας ;

 

Θα σας παρακαλούσα όπως μου απαντήσετε εγγράφως στα παραπάνω ερωτήματα καθώς και να προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες αντικατάστασης αυτής της λανθασμένης πράξης.

 – Ο Ερωτών -

   Γκόγκος Β. Γεώργιος

Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου

 Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.