Ύμνους από Τουρκία για Φίλη

5 Νοεμβρίου, 2015 07:57 Επιμέλεια: /

filis

Το πόσο πολιτικά απερίσκεπτες ήταν οι δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Φίλη αναφορικά με την γενοκτονία  του  Ποντιακού Ελληνισμού από τους Τούρκους    , φαίνεται και από την αρθρογραφία   του Τουρκικού τύπου όπως η εφημερίδα Σαμπάχ που πανηγυρίζει για τις δηλώσεις του Έλληνα Υπουργού .

Δίπλα σε μία φωτογραφία του Νίκου Φίλη, η τουρκική εφημερίδα έχει τίτλο «Μια γενναία παραδοχή από τους γείτονες». Το άρθρο αναφέρει πως «ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης είπε πως η ρητορική ότι οι Πόντοι σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους ήταν λάθος. Από επιστημονικής απόψεως, είπε δεν ήταν γενοκτονία».

Αυτό και μόνο το γεγονός τα λέει όλα και θα πρέπει να καταλάβει ο Υπουργός Παιδείας ότι ως πολιτικός οφείλει όταν ομιλεί να είναι προσεκτικότερος ιδιαίτερα  μάλιστα όταν αναφέρεται  σε θέματα που έχουν φόρτιση εθνική . Ή , για να χρησιμοποιήσω μια λαϊκή ρήση , «άμα χυθεί το γάλα και να το μαζέψεις με σκουπίδια θα το μαζέψεις» .  Έ , το γάλα στην προκειμένη περίπτωση χύθηκε  Υπουργέ…εεε !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.