Ημερίδες για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο στη Καλαμπάκα και την Πύλη

27 Σεπτεμβρίου, 2017 10:10 Επιμέλεια: /

safe internet kalampaka (2)

- Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) συνδιοργανώνει αντίστοιχα, με τον Δήμο Καλαμπάκας και τον Δήμο Πύλης, και σε  συνεργασία  με την Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Τρικάλων και την Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, ημερίδες  με θέμα την «ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ», με κύριο ομιλητή τον κ. Διευθυντή της Δ/νσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Α/Δ΄ Γεώργιο ΠΑΠΑΠΡΟΔΡΟΜΟΥ, με σκοπό την ενημέρωση στα φαινόμενα διαδικτυακής βίας, στους κινδύνους που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και γενικά στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες.
– Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν:

Α) Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11.30΄, στο Πολιτιστικό  Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας και

Β) Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11.30΄, στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πύλης.

 

– Προσκαλούνται  δε όλοι (μέλη- πολίτες– φορείς – αστυνομικοί- μαθητές κ.λπ.) να συμμετάσχουν στις ανωτέρω ημερίδες μας.

 

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας             ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.