Ημερίδα στη Καλαμπάκα – Εναλλακτικές μορφές τουρισμού και social media( Νέα ημερομηνία)

5 Νοεμβρίου, 2015 11:28 Επιμέλεια: /

kikloforiako kalampakas 1_DCE

H Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και η Ένωση Ξενοδοχείων Νομού Τρικάλων, μέλος της «Αναπτυξιακής Σύμπραξη για την Προώθηση και Ενδυνάμωση της Απασχόλησης των νέων ανέργων στον Ξενοδοχειακό Κλάδο της Θεσσαλίας»,

σας προσκαλεί

στην  Ημερίδα με θέμα

«Εναλλακτικές μορφές τουρισμού και social media»

την Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 στις 18.00 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Antoniadis.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

 

  • 18:00 – 18:15 Προσέλευση – Εγγραφές
  • 18:15 – 18:30 Χαιρετισμοί εκπροσώπων
  • 18:30 – 18:45 «Social media και εναλλακτικές μορφές τουρισμού«, Γιάννης Μπουτίνας Περιφερειακός Σύμβουλος, εντεταλμένος σε θέματα τουρισμού.
  • 18:45 – 19:00 «Παρουσίαση των δυναμικών τομέων της τουριστικής οικονομίας της περιοχής», Βάϊος Κουτής, Υπ/ντής, Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ.
  • 19:00 – 19:15 Παρουσίαση του έργου «Ολοκληρωμένο Τοπικό Σχέδιο Ενδυνάμωσης της Απασχόλησης των νέων ανέργων στον Ξενοδοχειακό Κλάδο της Θεσσαλίας μέσα από την προώθηση νέων μορφών προβολής και μάρκετινγκ των ξενοδοχείων με την χρήση ηλεκτρονικών κοινωνικών δικτύων (social media)», Τάκος Γεώργιος, Συνεργάτης της Ένωσης Ξενοδοχείων ν. Τρικάλων
  • 19:15 – 19:30 Ερωτήσεις – Συζήτηση

 

 

 

Η πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 10: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης», του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 7 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση στις 8 περιφέρειες σύγκλισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού 2007−2013» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.