Ημερίδα με θέμα: «Διαχείριση και Εξυγίανση των μη εξυπηρετούμενων Δανείων – Εξυγίανση και Αναδιάρθρωση επιχειρήσεων που βρίσκονται σε πιστωτική ασφυξία».

1 Ιουλίου, 2016 11:50 Επιμέλεια: /

epimelitirio

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κρίση που πλήττει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στους κλάδους της μεταποίησης, εμπορίου και παροχής υπηρεσιών, διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρία TITANAS, ημερίδα ενημέρωσης των τοπικών επιχειρήσεων σε θέματα διαχείρισης και εξυγίανσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων καθώς και εξυγίανσης και αναδιάρθρωσης επιχειρήσεων που βρίσκονται σε πιστωτική ασφυξία.

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1).

 

Εισηγητής της ημερίδας θα είναι ο κος Μπαλλής Νικόλαος, Οικονομολόγος ΑΣΟΕΕ.

 

Θέματα που θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν:

  • Επεξήγηση Νομοθετικού Πλαισίου για τον Νομό 4307/2014 και την τροποποίηση του για επιχειρηματικά μη εξυπηρετούμενα Δάνεια.
  • Κανονιστική διαδικασία για τα επιχειρηματικά μη εξυπηρετούμενα δάνεια καθώς και επεξήγηση για τις βιώσιμες επιχειρήσεις και τον τρόπο χαρακτηρισμού μη βιώσιμου τοξικού χρέους και τους τρόπους διαγράφης κατά το νομοσχέδιο.
  • Πιστοποιητικά Πιστοληπτικής Διαβάθμισης.
  • Επεξήγηση Νομοθετικού Πλαισίου του Κώδικα Δεοντολογίας Ν.4224/2013 καθώς και την τροποποίηση του.
  • Επεξήγηση Νομοθετικού Πλαισίου του Ν.4161/2013 καθώς και την τροποποίηση του στον 4336/2015.
  • Hedge Fund τύπου Distressed Securities: Κεφάλαια που αγοράζουν μετοχές, δικαιώματα και παλαιά δάνεια από εταιρείες που αντιμετωπίζουν ενδεχόμενη χρεοκοπία.
  • Επεξήγηση Νομοθετικού Πλαισίου του Ν.4354/2015 καθώς και την τροποποίηση του.
  • Διασφάλιση Περιουσίας καθώς και εκκαθάριση Περιουσίας.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.