Ημερίδα Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων

26 Ιουνίου, 2015 09:35 Επιμέλεια: /

kenakap 6_DCE

Η Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ μέλος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δίκτυο Θερμοκοιτίδων Ανάπτυξης Τοπικής Επιχειρηματικότητας & Κοινωνικής Οικονομίας», στα πλαίσια υλοποίησης του Σχεδίου «ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ» και συγκεκριμένα της Δράσης 3: «Δικτύωση μεταξύ Αναπτυξιακών Συμπράξεων – Παραγωγή υποστηρικτικού υλικού – Διοργάνωση εκστρατειών ευαισθητοποίησης μεγάλης εμβέλειας» διοργανώνει:

Ημερίδα Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων

την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015, στις 7:00 μ.μ.,
στην έδρα της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.,
Ιωαννίνων 84, Καλαμπάκα.

Η Ημερίδα Δικτύωσης μεταξύ των Αναπτυξιακών Συμπράξεων έχει ως στόχο προώθηση δημιουργίας μιας σταθερής και ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ των εταιρικών σχημάτων που υλοποιούν έργα ΤΟΠΣΑ και ΤΟΠΕΚΟ, την ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας για την βελτίωση των αποτελεσμάτων των επιμέρους σχεδίων και τη εξαγωγή αξιόλογων συμπερασμάτων, καθώς και την διάχυση των συμπερασμάτων και των προτάσεων πολιτικής σε σχέση με την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, της κοινωνικής οικονομίας και της λειτουργίας θερμοκοιτίδας, σε πανεθνικό επίπεδο.

Με την παρούσα επιστολή και στο πλαίσιο της υλοποίησης της Δράσης 3: «Δικτύωση μεταξύ Αναπτυξιακών Συμπράξεων – Παραγωγή υποστηρικτικού υλικού – Διοργάνωση εκστρατειών ευαισθητοποίησης μεγάλης εμβέλειας» σας καλούμε να συμμετέχετε στην Ημερίδα Δικτύωσης για την προώθηση δημιουργίας δικτύου της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δίκτυο Θερμοκοιτίδων Ανάπτυξης Τοπικής Επιχειρηματικότητας & Κοινωνικής Οικονομίας» και άλλων Αναπτυξιακών Συμπράξεων σχετικών με την Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα Αναπτυξιακών Συμπράξεων.
Η πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 3 «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της κατηγορίας παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.