Ημέρα σχολικού αθλητισμού

5 Οκτωβρίου, 2015 07:56 Επιμέλεια: /

2o dimotiko 3_DCE

«Νους υγιής εν σώματι υγιή» , έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας  και ήμερα τα σχολεία , όπως μαθαίνω , θα έχουν ένα μόνο μάθημα , τον αθλητισμό , προκειμένου να τονισθεί η σημασία και αξία του αθλητισμού στην υγιή πνευματική και σωματική διάπλαση των μαθητών .

Καλό αυτό φτάνει να μην καταλήξει να είναι μεν τα σχολεία  κλειστά αλλά αντί να γίνουν αθλοπαιδιές , οι μαθητές να γυρίζουν στην πόλη ακόπως  και οι εκπαιδευτικοί  αντί να είναι στις θέσεις τους  με  αθλητική περιβολή να βρίσκονται στα καφέ . Κάποτε , τον παλιό καλό καιρό , λάμβαναν  χώρα  γυμναστικές επιδείξεις , πηγαίναμε σχολείο πρωί απόγευμα  και το Σάββατο κανονικά στην τάξη μάθημα  . Λέω  δηλαδή  μήπως αυτού του είδους οι τονισμοί που θέλει να κάνει  η πολιτεία να πραγματοποιούνται το Σάββατο , ούτως  ώστε να μην χάνονται  εκπαιδευτικές ώρες !!!  Γιατί είναι που είναι μικρό το σχολικό έτος μην το κάνουμε ακόμα μικρότερο !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.