Ημέρα προσφοράς από τα καταστήματα ¨ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ¨ ( Πράττειν Ημέρα Καλής Πράξης )

Βαγγέλης Γκιάτας
3 Ιουνίου 2018, 12:20

Συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης , αγάπης και προσφοράς , από τα καταστήματα ¨ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ¨.

Οι άνθρωποι καταστήματος Τρικάλων  σήμερα Κυριακή , εργάστηκαν εθελοντικά και πραγματοποίησαν  δενδροφύτευση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας .

Εκτός από τα δένδρα που προσέφεραν και δενδροφύτευσαν , προσέφεραν και παγκάκια που τοποθετήθηκαν κάτω από τα δένδρα , για να ξεκουράζονται όσοι αθλούνται στο Στάδιο.

Με αίσθημα ευθύνης, τα καταστήματα ¨ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ¨ και σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο ¨Σ.Κ.Α.Μ.¨ Καλαμπάκας, συμμετείχαν σε ένα ευχάριστο γιορτάσι.

Ο συντονισμός και η υλοποίηση της δράσης πραγματοποιήθηκε από τους ίδιους τους εργαζομένους του Καταστήματος Τρικάλων , υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή κου Νικόλαου Ξάνθη.

Το αποτέλεσμα της ενέργειας ήταν ιδιαίτερα θετικό, αφού εκτός από την πρακτική πλευρά της δράσης , οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν ένιωσαν τη χαρά της εθελοντικής προσφοράς αλλά και τη σημασία της για την τοπική κοινωνία.

Από πλευράς του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Μετεώρων μίλησε ο κος Σακκάς όπου καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και τα καταστήματα ¨ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ¨.

Σχετικά με την εταιρεία ¨ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ¨

Η ¨ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ¨ είναι μια από τις κορυφαίες  αλυσίδες  ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία ¨ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ¨ ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 98 καταστήματα και απασχολεί πάνω από 1.700 εργαζόμενους. Επιπλέον, η δυναμική ανάπτυξη της ¨ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ¨ τα τελευταία χρόνια την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .