Ημέρα καριέρας

10 Νοεμβρίου, 2015 08:06 Επιμέλεια: /

kenakap orfeas noe 2015 (6)

Το ότι υπάρχουν ενδιαφέροντα Ευρωπαϊκά  προγράμματα  που υλοποιούνται είναι   γεγονός .  Ένα  εξ΄ αυτών και αυτό με  τίτλο  «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ & ΣΥΝΕΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» που  στο πλαίσιο , λέει , της ημέρας  Καριέρας « στοχεύει  στην  γεφύρωση του χάσματος μεταξύ προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας στο τουριστικό κύκλωμα της περιοχής των Τρικάλων και αποτελεί όχημα αμφίδρομης ενημέρωσης τόσο από την πλευρά των επιχειρήσεων όσο και από την πλευρά των ωφελούμενων».

Όλα αυτά καλά και άγια , αλλά  αλήθεια  , για ποια καριέρα και για ποια γεφύρωση  χάσματος μεταξύ προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας να γεφυρωθεί  όταν έχει διαλυθεί το σύμπαν και κάθε ηθικός κανόνας έχει εξοβελιστεί με τον εργαζόμενο να μην  έχει που να ακουμπήσει ;  Όταν το έμψυχο υλικό φυλλορροεί  στο εξωτερικό  και διαλύεται ο κοινωνικός και παραγωγικός ιστός ; Σε ποια καριέρα  λοιπόν ελπίζει  ο νέος σε μια  χώρα που σαν τον Κρόνο τρώει τα παιδιά της  ; Μήπως η υποκρισία περισσεύει για να κρυφτούν οι ευθύνες ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.