Ημέρα αιμοδοσίας στη Καλαμπάκα από τον Συλλόγο Κρύας Βρύσης

5 Μαΐου, 2016 09:53 Επιμέλεια: /

DSC_0410_DCE

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο απ” την εθελοντική αιμοδοσία, αφού στην πραγματικότητα είναι ένα δώρο ζωής γι” αυτόν που το δέχεται.

Το να είναι κανείς αιμοδότης ασφαλούς αίματος είναι το σημαντικότερο πράγμα, γιατί αυτή η μονάδα αίματος θα σώσει την ζωή περισσοτέρων από ενός ασθενών. Σαν μέλη της κοινωνίας είναι ευθύνη μας να είμαστε εθελοντές αιμοδότες ασφαλούς αίματος. Δυστυχώς στην χώρα μας, η έλλειψη και η ανεπάρκεια αίματος είναι μια ακόμα υπαρκτή κατάσταση που έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα να θέτει σε κίνδυνο την ζωή όσων χρειάζονται το αίμα ως θεραπευτικό μέσο.

Την τιμητική της έχει σήμερα στη Καλαμπάκα η εθελοντική αιμοδοσία  καθώς από το πρωί ο Σύλλογος της Κρύας Βρύσης  διοργανώνει στο Ε.Σ.Υ. Καλαμπάκας εθελοντική αιμοδοσία- εμπλουτισμός της Τράπεζας Αίματος που έχει ιδρυθεί ,για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Η καλή μέρα φάνηκε από την αρχή αφού αρκετοί ήταν αυτοί που μετέβησαν στον χώρο για να αφιερώσουν δέκα λεπτά από την ζωή τους δίδοντας αίμα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.