Ημέρα Αλληλεγγύης στην Καλαμπάκα από τα Καταστήματα Κωτσόβολος

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
28 Μαΐου 2017, 21:17

Οι άνθρωποι καταστήματος Τρικάλων  σήμερα Κυριακή , εργάστηκαν εθελοντικά και προσέφεραν γεύμα αγάπης στους συνανθρώπους τους της Καλαμπάκας.

Με αίσθημα ευθύνης, τα καταστήματα Κωτσόβολος και σε συνεργασία με την Μητρόπολη  Καλαμπάκας, παρέθεσαν γεύμα αγάπης σε άπορους και ανέργους.

Η ομάδα του καταστήματος  Τρικάλων εργάστηκε, προσφέροντας ένα πιάτο φαγητό σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ο συντονισμός και η υλοποίηση της δράσης πραγματοποιήθηκε από τους ίδιους τους εργαζομένους του Καταστήματος Τρικάλων , υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή κου Νικόλαου Ξάνθη.

Το αποτέλεσμα της ενέργειας ήταν ιδιαίτερα θετικό, αφού εκτός από την ελπίδα και την αισιοδοξία που έδωσαν στους συντοπίτες τους, οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν ένιωσαν τη χαρά της εθελοντικής προσφοράς αλλά και τη σημασία της για την τοπική κοινωνία.

Τα γεύματα μοιράστηκαν στον Ιερό Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας , παρουσία και Ιερέων της Μητρόπολης.

Ο κος Ξάνθης μιλώντας στην στήλη μας ανέφερε : <<  ….μέλημα των καταστημάτων Κωτσόβολος είναι να βρίσκονται πάντα κοντά στους πολίτες  όχι μόνο σ΄ αυτούς που επισκέπτονται τον χώρο εργασίας , αλλά και σε όσους  έχουν ανάγκη βοήθειας. Θα συνεχίσουμε με τέτοιες ενέργειες και στο μέλλον , και ευχόμαστε σιγά – σιγά στην  πατρίδα μας από κανένα τραπέζι να μην λείπει το  φαγητό….>>.

Σχετικά με την εταιρεία ¨ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ¨

Η ¨ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ¨ είναι μια από τις κορυφαίες  αλυσίδες  ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 98 καταστήματα και απασχολεί πάνω από 1.700 εργαζόμενους. Επιπλέον, η δυναμική ανάπτυξη της ¨ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ¨ τα τελευταία χρόνια την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση.

kotsovolos (4) kotsovolos (2)

_DSC0011_DCE _DSC0013_DCE

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .