Ημέρα Αλληλεγγύης στην Καλαμπάκα από τα Καταστήματα Κωτσόβολος

28 Μαΐου, 2017 21:17 Επιμέλεια: /

kotsovolos (1)

Οι άνθρωποι καταστήματος Τρικάλων  σήμερα Κυριακή , εργάστηκαν εθελοντικά και προσέφεραν γεύμα αγάπης στους συνανθρώπους τους της Καλαμπάκας.

Με αίσθημα ευθύνης, τα καταστήματα Κωτσόβολος και σε συνεργασία με την Μητρόπολη  Καλαμπάκας, παρέθεσαν γεύμα αγάπης σε άπορους και ανέργους.

Η ομάδα του καταστήματος  Τρικάλων εργάστηκε, προσφέροντας ένα πιάτο φαγητό σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ο συντονισμός και η υλοποίηση της δράσης πραγματοποιήθηκε από τους ίδιους τους εργαζομένους του Καταστήματος Τρικάλων , υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή κου Νικόλαου Ξάνθη.

Το αποτέλεσμα της ενέργειας ήταν ιδιαίτερα θετικό, αφού εκτός από την ελπίδα και την αισιοδοξία που έδωσαν στους συντοπίτες τους, οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν ένιωσαν τη χαρά της εθελοντικής προσφοράς αλλά και τη σημασία της για την τοπική κοινωνία.

Τα γεύματα μοιράστηκαν στον Ιερό Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας , παρουσία και Ιερέων της Μητρόπολης.

Ο κος Ξάνθης μιλώντας στην στήλη μας ανέφερε : <<  ….μέλημα των καταστημάτων Κωτσόβολος είναι να βρίσκονται πάντα κοντά στους πολίτες  όχι μόνο σ΄ αυτούς που επισκέπτονται τον χώρο εργασίας , αλλά και σε όσους  έχουν ανάγκη βοήθειας. Θα συνεχίσουμε με τέτοιες ενέργειες και στο μέλλον , και ευχόμαστε σιγά – σιγά στην  πατρίδα μας από κανένα τραπέζι να μην λείπει το  φαγητό….>>.

Σχετικά με την εταιρεία ¨ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ¨

Η ¨ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ¨ είναι μια από τις κορυφαίες  αλυσίδες  ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 98 καταστήματα και απασχολεί πάνω από 1.700 εργαζόμενους. Επιπλέον, η δυναμική ανάπτυξη της ¨ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ¨ τα τελευταία χρόνια την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση.

kotsovolos (4) kotsovolos (2)

_DSC0011_DCE _DSC0013_DCE

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.