Ηλεκτρονικό ταφικό καντήλι

7 Μαρτίου, 2016 08:01 Επιμέλεια: /

LALEN1

Τα αδύνατα  για τους ανθρώπους δυνατά παρά της τεχνολογία η οποία  μάλλον κάνει θαύματα βγάζοντας από αδιέξοδα πολλούς  ανθρώπους δημιουργώντας  βέβαια  άλλα μια και ουδέν καλόν αμιγές κακού !!!

Τελευταία εφαρμογή της τεχνολογικής εξέλιξης τα ταφικά καντήλια τα οποία μέχρι τώρα έκαιγαν  με λαδάκι  του Θεού  και γίνονται  ηλεκτρονικά λειτουργώντας με  την συλλογή ηλιακής ενέργειας  από ειδικό συλλέκτη που φέρουν . το πλέον ενδιαφέρον ;  Ότι   μπορεί να συνδεθεί  ηλεκτρονικά  και με το ιντερνέτ με αποτέλεσμα  ο χρήστης να το ανάβει από το σπίτι του . Μετά τις ηλεκτρικές καμπάνες , την ηλεκτρική  λαμπάδα , τώρα και ηλεκτρονικό ταφικό καντήλι  . Κύριε ελέησον !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.